top of page

Samen sterk voor stadspark de Warande 

Binnenkort meer nieuws!

Het goede doel in 2019

€ 6.265,- voor het THOMAShuis

logo.png
Thomashuis Round Table Ladies Circle Samen Sterk voor

Het goede doel in 2018

€ 6.285,- voor het Elkerliek Ziekenhuis

In 2018 kwam de opbrengst van € 6.285,- ten goede aan de Stichting Vrienden van het Elkerliek en aan het Elkerliek ziekenhuis Helmond. 

Het goede doel van 2019 is het Thomashuis in Helmond. In het Thomashuis van Suze Oud Ammerveld en Cor Janssen wordt mensen met een verstandelijke beperking een prettig leven geboden in een stabiel, veilig en warm (t)huis. Samen met hun hond Frits zijn zij in september 2016 begonnen aan deze mooie uitdaging.

 

Suze heeft vele jaren werkervaring binnen de thuiszorg, verpleeghuis en in een hospice. Cor heeft begeleidende en management ervaring in het werk met mensen met een verstandelijke beperking. Samen werken was hun wens en nu dus hun leven met een groot gezin waar ze voor mogen zorgen. Samen met 5 medewerkers zijn ze persoonlijk en betrouwbaar en vinden ze het welzijn, de mogelijkheden en de wensen van hun 8 bewoners belangrijk. Omdat ze zelf in het Thomashuis wonen, zijn zij een vast aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouder(s) / vertegenwoordigers en kunnen ze snel inspelen op situaties.

 

Samen wonen ze aan de rand van Helmond in een bosrijke omgeving, maar toch dicht bij de stad. Hierdoor kunnen ze genieten van het buiten zijn en gebruik maken van de faciliteiten die de stad biedt. Zwemmen, sporten, kegelen en de disco staan wekelijks op het programma en ze verlenen een maatschappelijke dienst door het 2 keer per week schoonhouden van de kapel van Binderen.

 

Op dit moment zijn diverse zaken aan vervanging toe. Met de opbrengst van deze golfdag hopen wij ons steentje hieraan bij te kunnen dragen!

Search
bottom of page